Asiantuntijapalvelut

Laadun ja liiketoiminnan
kehittämisen asiantuntija­palvelut

Sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan yritysten ja järjestöjen koulutus, valmennus ja konsultointi.

Jätä yhteydenottopyyntö

Koulutus ja konsultointi

Laatukoulutus ja liiketoiminnan kehittäminen

Tarjoamme laadun ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijapalveluja valtakunnallisesti hyödyntäen modernia tieto- ja digitaalitekniikkaa. Koulutuksemme on suunnattu erityisesti sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialojen yrityksille ja järjestöille ja olemme kouluttaneet jo pitkästi yli 100 yritystä ja organisaatiota ympäri Suomen yli 20 vuoden aikana. Laatukoulutuksemme sopii niin vasta-alkajille kuin päivitystä kaipaaville laatu- ja toimintajärjestelmän kehittämiseen. Saat meiltä tukea myös sisäiseen ja ulkoiseen auditointiin tai kilpailutukseen. Liiketoiminnan kehittämisen koulutus ja konsultointi sopii yrityksen tai sen toimintaympäristön muutostilanteisiin ja kehittämistarpeisiin erityisesti ulkoisen sääntelyn muuttuessa.

Laatukoulutus aloittajille 6-8 x 4 h

6-8 ohjattua 4 tunnin lähi- tai etäopetuskertaa, joiden välillä osallistujat laativat annettujen etätehtävien avulla laatujärjestelmänsä vaihe vaiheelta valmiiksi laatudokumentiksi. Ohjauksen ja tutoroinnin avulla yrityksen laatu/ toimintajärjestelmä tulee kirjatuksi ajan tasalle. Turhat toiminnot poistuvat sekä toiminnan ja palvelun kannalta oleelliset seikat tulevat tietoisuuteen mm. ulkoisten vaatimusten mukaiseksi. Laatu on yrityksen arjen toiminnan hyvää sujumista.

Laatukoulutus päivittäjille 2-3 x 4 h

2-3 ohjattua 4 tunnin lähi- tai etäopetuskerrat, joiden välillä osallistujat päivittävät etätehtävillä laatujärjestelmäänsä. Ohjauksen ja tutoroinnin avulla yrityksen laatu päivitetään ajan tasalle, jolloin vaadittavat seikat mm. ostopalvelujen auditoinnissa ovat kunnossa.

Liiketoiminnan kehittäminen

Olemme tukenasi liiketoiminnan kehittämisessä kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Keskeisiä osaamisalueitamme ovat mm. kannattavuus, palvelujen tuotteistaminen, markkinointi, laatu- ja toimintajärjestelmien kehittäminen, laadun jatkuva parantaminen, omavalvontasuunnitelmien laadinta ja kehittäminen, prosessien laadinta ja hallinta, tietosuoja, asiakaskokemusten hyödyntäminen, kilpailutus sekä yrityksen myyntikuntoon saattaminen.

Ammattitaitomme on lisäksi yritysten ja järjestöjen käytettävissä asiantuntijana erilaisissa koulutuksissa, tilaisuuksissa ja tapahtumissa mm. luennot, alustukset ja asiantuntijapuheenvuorot.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Mentorointi

Mentorointipalvelut yrittäjille

Tarjoamme mentorointipalveluamme yrittäjäkoulutuksessa oleville sekä jo yrittäjänä toimiville erilaisiin liiketoiminnan kehittämistarpeisiin. Mentoroinnin tarkoituksena on neuvoa, tukea ja ohjata yrittäjää kulkemalla tämän rinnalla kehittymispolulla. Mentori auttaa yrittäjää jäsentämään ajatuksiaan ja toimintaansa. Meillä on kokemusta erityisesti osatyökykyisten yrittäjien mentoroinnista liiketoiminnan kehittämisessä.

Olemme myös osa Hyvä diili -verkostoa ja Mentorisi.fi -palvelua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.